Bent u op zoek naar ZZP'ers in de bouw? U kunt bij ons terecht als (onder)aannemer of leverancier. Linked Bouw brengt u in contact met de beste ZZP' ers. U kunt ZZP'ers op uurbasis inhuren of delen van uw project volledig uitbesteden. Of wij helpen u een eigen bestand aan ZZP vaklieden op te bouwen. 

Ik ben (onder)aannemer

Wanneer u als (onder)aannemer in de bouw vakbekwame ZZP'ers nodig heeft dan gaan wij aan de hand van uw wensen en eisen op zoek naar de beste vakman voor uw project.

Op regiebasis
Wanneer u uw eigen bestand aan vaklieden tijdelijk of voor langere duur wilt uitbreiden kunt u ZZP vaklieden op urenbasis inhuren. Aan de hand van uw aanvraag worden de best passende vaklieden geselecteerd voor een concurrerend tarief. Uiteraard worden het complete ZZP dossier en de (contractuele) afhandeling ook voor u verzorgd.

Werk uitbesteden
Linked Bouw biedt u de mogelijkheid om delen van uw project uit te besteden aan gespecialiseerde ZZP teams. Zo heeft u de zekerheid dat uw werk tegen een vaste prijs wordt opgeleverd. Directe uitbesteding levert daarnaast een hoge mate van betrokkenheid en motivatie van de ingeschakelde ZZP'ers op. U kunt hierbij vertrouwen op dezelfde garanties en zekerheid die een onderaannemer u biedt.

ZZPayrolling
Linked Bouw kan tevens de complete verwerking van direct ingehuurde ZZP'ers overnemen. Dit verlost u van uw administratieve rompslomp, bespaart kosten en u wordt gevrijwaard voor risico's en naheffingen.

Voor meer informatie:

Bel 088-6908888 of gebruik ons informatieformulier.

Ik ben leverancier

Bent u leverancier van serre's, veranda's, tuinhuizen, zonnepanelen of een ander vergelijkbaar product? Zoekt u montageploegen die deze producten kunnen installeren? Linked Bouw beschikt over een groot bestand aan ZZP'ers uit de bouw en techniek. Aan de hand van uw wensen en eisen kunnen wij ZZP pools opzetten en beheren die voor u de montage verzorgen. Dit kan tegen een aanneemsom of op urenbasis.

Voor meer informatie:

Bel 088-6908888 of gebruik ons informatieformulier.

Contact

Linked Bouw BV
Daviottenweg 40 (De Koffiebrandery)
5222 BH Den Bosch
t 088-6908888

e contact@linkedbouw.nl
www.linkedbouw.nl

KVK 59485728

Koffiebrandery, Den Bosch

adres linked bouw daviottenweg den bosch