Ben je nog geen ZZP'er? Wil je graag ZZP'er worden in de bouw? In de huidige bouwmarkt zijn er veel kansen voor zelfstandig ondernemers in de bouw. Veel bouwbedrijven zijn (noodgedwongen) gekrompen in de crisis en veel vaklieden zijn in andere branches aan de slag gegaan.

Juist daarom is er nu en zeker in de toekomst behoefte aan zelfstandige vaklieden. Als ZZP'er bepaal je zelf wat voor werk je doet, tegen welke voorwaarden en wat je bijvoorbeeld met je pensioen en andere secundaire arbeidsvoorwaarden doet. Dit geeft meer vrijheid dan in loondienst, maar je moet je wel goed orienteren voordat je de stap zet om zelfstandige te worden.

ZZP'er worden: alle informatie
Op de website van ZZP'erworden vind je alle informatie voor startende ZZP'ers. Hoe zit het met de Modelovereenkomst, met welke belastingzaken moet je rekening houden, hoe doe je je administratie, hoe verkoop je jezelf etc.

Boekhouding voor ZZP'ers
Onze partner Linked Boekhouding is de partner voor ZZP'ers in de bouw. Zij kennen de branche, doen je volledige administratie en helpen je op weg om ZZP'er te worden. En dat alles tegen gunstige tarieven! Lees hier meer over de boekhouder voor de ZZP'er!

Financiering
In de bouw moet je helaas wel eens vaak op je geld wachten. Onze partner The Factor Company kan je factuur overnemen en jou binnen 24 uur betalen! Zij zijn gespecialiseerd in factoring voor ZZP'ers in de bouw.

Werk in de bouw
Schrijf je vrijblijvend bij ons in als je werk zoekt wanneer je als ZZP'er bent gestart. Zorg wel dat je je papierhandel in orde is en dat je een aantal referenties hebt.

Contact

Linked Bouw BV
Daviottenweg 40 (De Koffiebrandery)
5222 BH Den Bosch
t 088-6908888

e contact@linkedbouw.nl
www.linkedbouw.nl

KVK 59485728

Koffiebrandery, Den Bosch

adres linked bouw daviottenweg den bosch