Screenshot 2014-07-29-14-44-23Als je de krant leest lijkt het soms alsof er bijna niet meer gebouwd wordt in Nederland. Terwijl je langs de kant van de weg, in een woonwijk of in de verte genoeg kranen ziet draaien en bouwborden ziet staan.

Wij willen dat weten! Overal waar nog gebouwd wordt zijn immers vaak vaklieden nodig.

Spots, de ZZP App
Linked Bouw heeft een App ontwikkeld waarmee dit soort kansen op werk kunnen worden doorgegeven. Met Spots, de App voor ZZP'ers in de bouw meld je dit eenvoudig en snel

Spots? Wat is dat?
Een Spot is een foto van een bouwproject, naam & telefoonnummer van een uitvoerder, de naam van een bouwbedrijf dat het druk heeft, een aanvraag voor personeel etcetera. Deze geef je snel en eenvoudig door via onze speciale App.

Punten sparen
Uiteraard is een goede tip ons wat waard. Voor iedere Spot kun je punten krijgen. Hoe meer informatie je geeft en hoe kansrijker je Spot, hoe meer punten deze oplevert. Met deze punten kun je sparen voor artikelen in onze Spot Shop.

Meer weten of meedoen? Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel voor meer informatie met 088-6908888