• Timmerlieden nodig?

  Timmerlieden nodig?

  Tijdelijk of structureel timmerlieden nodig? Linked Bouw beschikt over een grote pool ZZP timmerlieden. Vakmensen die we door en door kennen. Gescreend door middel van minimaal 2 referenties. Lees meer
 • Werk gezocht in de bouw?

  Werk gezocht in de bouw?

  Linked Bouw heeft het mooiste werk voor jou. Zowel voor zelfstandige timmerlieden, metselaars, monteurs als andere vaklieden. We betalen binnen 1 week en geloven in een eerlijke, heldere samenwerking. Schrijf je vandaag nog gratis in! Lees meer
 • 1
 • 2

ondernemers check afbeeldingLinked Bouw verplicht iedere door haar bemiddelde ZZP'er om voor aanvang van zijn werkzaamheden de OndernemersCheck van de belastingdienst te doorlopen en de conclusie te ondertekenen. Deze check is onderdeel van ons ZZP Dossier en geeft je opdrachtgever meer zekerheid op vrijwaring en uitsluiting van een (fictieve) dienstbetrekking.

Vervallen VAR

Met het vervallen van de VAR zul je In veel gevallen gaan werken met een goedgekeurde modelovereenkomst. Er is dan echter geen vastgelegde controle meer op je 'algehele zelfstandigheid' als ZZP’er. De modelovereenkomst is immers alleen van toepassing op een project en specifieke situatie. De OndernemersCheck zegt hier wel wat over en kun je als vervanger voor de vragenlijst van de VAR zien. De check is een extra service naar jouw klanten en helpt je om je te onderscheiden van andere ZZP’ers in de bouw.

OndernemersCheck

Wij stellen de check ter beschikking aan opdrachtgevers waar je wordt bemiddeld. Een compleet doorlopen en ondertekende check is dan ook een must als je door ons wilt worden bemiddeld. Voor de 'echte' ondernemer is dit geen probleem, het geeft je daarnaast ook direct inzicht in je eigen fiscale situatie. Je kunt op de website van de belastingdienst meer lezen over de OndernemersCheck.

Vragen over deze check en wat wij verder voor je kunnen betekenen? Neem dan contact op met 088-6908888 of stuur een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Verbindend in bouwen

Linked Bouw verbindt opdrachtgevers en ZZP timmerlieden in de bouw. In de loop der jaren hebben wij een grote, landelijke pool opgebouwd van vaklieden die wij door-en-door kennen. Wij werken met goedgekeurde modelovereenkomsten en bewaken het ZZP dossier en de inzetduur.

Door ons ingezette timmerlieden voldoen aan het volgende profiel:

 • Ruime ervaring binnen hun vakgebied in de bouw met bij voorkeur 1 of meerdere specialismen;
 • Gechecked op minimaal 2 recente, objectieve referenties;
 • Ondernemend, flexibel inzetbaar en klantgericht.

Uiteraad zijn Linked Bouw ZZP'ers in het bezit van:

 • Een recente KVK inschrijving;
 • Een Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering;
 • Een VCA diploma.

Daarnaast toetsen wij iedere ZZP'er op zijn zelfstandigheid door onze OndernemersCheck.

>> Zoekt u een vakman met bovenstaande kwaliteiten?
Bel ons dan op 088-6908888 of vul ons aanvraagfomulier in.

>> Bent u een vakman en voldoet u aan bovenstaande criteria?
Bel ons dan op 088-6908888 of schrijf u dan vrijblijvend in

Aanbod

Aannemer? Blijf vrijblijvend op de hoogte van beschikbare vaklieden!
Gebruiksvoorwaarden
* Uw mailadres is veilig bij ons

Werkalert

ZZP'er? Blijf vrijblijvend op de hoogte van interessante projecten!
* Uw mailadres is veilig bij ons