Ben je ZZP-er en zoek je werk in de bouw ? Linked Bouw heeft het beste werk voor jou. Zowel voor timmerlieden, metselaars, monteurs en andere vaklieden. Wij hebben mooi werk, betalen binnen 1 week en geloven in een eerlijke, heldere samenwerking. Schrijf je vandaag nog gratis in!

Naast het zorgen voor het juiste project is het regelen van een goed tarief voor het te verrichten werk het allerbelangrijkste. Daar doe je het als ZZP-er in de bouw immers voor!

Een eerlijk tarief

Wij vragen in tegenstelling tot veel andere bemiddelaars een bescheiden percentage voor onze dienstverlening. Die overigens meebeweegt met het verkooptarief bij de klant. Wel zo eerlijk, samen verdienen en samen pijn lijden noemen we dat!

Snelle betaling

Helaas wordt er in de bouw niet altijd vlot betaald. Of moet je achter je geld aanzitten. Bij Linked Bouw hoeft dat niet. Wij betalen je binnen 1 week uit en nemen het debiteurenbeheer van je factuur over.

Werk dat bij je past

Wij hechten veel waarde aan jouw vakmanschap en voorkeur voor werk. We zijn eerlijk en open over de werkzaamheden en wat je van je opdrachtgever kunt verwachten. Alleen zo kunnen we zorgen dat je in het werk staat dat bij jou past als timmerman. Schrijf je nu vrijblijvend bij ons in om meer informatie over de mogelijkheden voor werk te krijgen.

Online bemiddeling

Wij geloven en investeren in nieuwe vormen van ZZP Bemiddeling. Dus ook in een website waar aannemers rechtstreeks contact kunnen hebben met ZZP timmerlieden. Daarom hebben wij de website www.timmerliedenonline.nl laten bouwen. Op deze website kan een aannemer een aanvraag voor timmerlieden plaatsen. Vervolgens krijgt hij de best passende profielen van timmerlieden in zijn mailbox. De aannemer kan direct communiceren met de betreffende timmerlieden en planning en prijs afstemmen. Wanneer je je inschrijft bij Linked Bouw word je automatisch opgenomen in de database van Timmerliedenonline. Zo heb je nog meer kans op een project!

Inschrijven

Aanmelden werkalert

Blijf vrijblijvend op de hoogte van interessante projecten!
Door uw gegevens te versturen gaat u akkoord met ons Privacy Statement