Ben je als ZZP timmerman geinteresseerd om door ons bemiddeld te worden? Lees dan hieronder welke diensten wij aanbieden en wat je van ons mag verwachten!

Acquisitie: regelen van het juiste werk

Doordat wij de bouw van A tot Z kennen zorgen wij voor werk dat bij jouw voorkeur en vakmanschap past. We overleggen altijd vantevoren over een nieuw project, en zijn eerlijk en duidelijk over de werkzaamheden, de klant en andere zaken die van belang zijn zodat jij een goede keuze kunt maken.

Tarief: onderhandeling met je klant

Naast het zorgen voor het juiste project is het regelen van een goed tarief het allerbelangrijkste. Daar doe je het als ondernemer immers voor! Op basis van jouw wensen en onze marktkennis komen we tot een uurtarief waarbij absoluut helder is wat je onder aan de streep 'overhoudt'. Ook dit bespreken we voordat je start, zodat je de keuze hebt om hier wel of niet mee in te stemmen.

Administratie: contracten en facturering

Wanneer je door onze bemiddeling start op een project zorgen wij voor een goed contract tussen jou en je opdrachtgever. Hierin staan de belangrijkste zaken over betaling, opzegtermijn en verantwoordelijkheden beschreven. Dit contract is gebaseerd op een goedgekeurde modelovereenkomst in het kader van de wet DBA. Zo loop je de minste fiscale risico's.

De facturering nemen we ook voor onze rekening: op basis van een urenstaat of productiebon van je opdrachtgever stellen wij jouw factuur op en verzenden deze naar je opdrachtgever. Makkelijker kan het niet!

Financiering: binnen 3 werkdagen betaling 

Wij werken samen met een factoringsmaatschappij waar jouw facturen aan worden verpand. In ruil daarvoor wordt binnen 3 werkdagen (op woensdag na de week dat je hebt gewerkt) je factuur aan jou betaald, minus de kosten van onze dienstverlening.

Optioneel: kredietverzekering

Je kunt er voor kiezen om je facturen aanvullend te verzekeren. Daarmee is iedere betaling ook definitief en ben je verzekerd tegen betalingsonmacht van je klant.

Kosten van onze dienstverlening 

Voor bovenstaande diensten rekenen wij een vast percentage van jouw uurtarief. Daarmee bewegen wij mee met het dan geldende uurtarief bij jouw klant, wel zo eerlijk!

Gratis inschrijven

Contact

Linked Bouw BV
Daviottenweg 40 (De Koffiebrandery)
5222 BH Den Bosch
t 088-6908888

e contact@linkedbouw.nl
www.linkedbouw.nl

KVK 59485728

Koffiebrandery, Den Bosch

adres linked bouw daviottenweg den bosch