Ben je timmerman en zoek je werk in de bouw? Linked Bouw heeft mooie projecten bij betrouwbare opdrachtgevers. We betalen binnen 3 werkdagen en geloven in een eerlijke, heldere samenwerking. Schrijf je vandaag nog gratis in!

Werk in de bouw

Linked Bouw bemiddelt tussen aannemers en zelfstandig werkende timmerlieden. Voor deze ZZP'ers regelen we werk, doen we de administratieve afwikkeling en verzorgen we de financiering. Eigenlijk zorgen we ervoor dat jij je zonder zorgen op je werk kunt concentreren en op tijd je geld hebt!

Echt samenwerken

Wij zien iedere ZZP'er als onze klant die wij op de best mogelijke manier van dienst willen zijn. Dat begint met goed luisteren en ons verdiepen in jouw vakmanschap en voorkeuren. Maar ook oog hebben voor jouw wensen voor werk in een bepaalde regio, een type klant, voorkeur voor grote of kleine aannemer en andere zaken.

Schrijf je direct vrijblijvend in

Je kunt je vrijblijvend bij ons inschrijven, dit is GRATIS. In tegenstelling tot andere bureau's vragen wij hier geen vergoeding voor. Aan de hand van je inschrijving nemen we contact met je op indien we aanvullende vragen hebben.

Gratis inschrijven

Werkalert

Ook kun je je gratis aanmelden voor onze werkalert, daamee blijf je regelmatig op de hoogte van nieuwe projecten. Je krijgt dan een mail met een overzicht van lopende en startende projecten waarop je kunt reageren.

Werkalert

Meer informatie en kennismaken

Wil je eerst meer weten over ons bedrijf? Je kunt hier lezen welke diensten wij bieden aan ZZP'ers. Liever iemand aan de lijn? Bel ons gerust op, we maken graag kennis! We zijn bereikbaar op 088-6908888.

Contact

Linked Bouw BV
Daviottenweg 40 (De Koffiebrandery)
5222 BH Den Bosch
t 088-6908888

e contact@linkedbouw.nl
www.linkedbouw.nl

KVK 59485728

Koffiebrandery, Den Bosch

adres linked bouw daviottenweg den bosch