Linked Bouw heeft het mooiste werk voor jou. Zowel voor zelfstandige timmerlieden, metselaars, monteurs als andere vaklieden. We betalen binnen 1 week en geloven in een eerlijke, heldere samenwerking. Schrijf je vandaag nog gratis in!

Werk in de bouw

Linked Bouw bemmiddelt tussen aannemers en zelfstandige vaklieden. Voor deze ZZP'ers regelen we werk, doen we de administratieve afwikkeling en verzorgen we de financiering. Eigenlijk zorgen we ervoor dat jij je zonder zorgen op je werk kunt concentreren en op tijd je geld hebt!

Schrijf je direct vrijblijvend in

Je kunt je vrijblijvend bij ons inschrijven, dit is GRATIS. In tegenstelling tot andere bureau's vragen wij hier geen vergoeding voor. Aan de hand van je inschrijving nemen we contact met je op indien we aanvullende vragen hebben.

Inschrijfformulier ZZP'ers >>>

Vragen en meer informatie

Wil je eerst meer weten over ons bedrijf? Bel ons gerust op, we maken graag kennis! We zijn bereikbaar op 088-6908888.

Aanmelden werkalert

Blijf vrijblijvend op de hoogte van interessante projecten!
Door uw gegevens te versturen gaat u akkoord met ons Privacy Statement

Ondernemerscheck ZZP

ondernemers check afbeeldingLinked Bouw verplicht iedere door haar bemiddelde ZZP'er om voor aanvang van zijn werkzaamheden de OndernemersCheck van de belastingdienst te doorlopen en de conclusie te ondertekenen. Deze check is onderdeel van ons ZZP Dossier en geeft je opdrachtgever meer zekerheid op vrijwaring en uitsluiting van een (fictieve) dienstbetrekking.

Vervallen VAR

Met het vervallen van de VAR zul je In veel gevallen gaan werken met een goedgekeurde modelovereenkomst. Er is dan echter geen vastgelegde controle meer op je 'algehele zelfstandigheid' als ZZP’er. De modelovereenkomst is immers alleen van toepassing op een project en specifieke situatie. De OndernemersCheck zegt hier wel wat over en kun je als vervanger voor de vragenlijst van de VAR zien. De check is een extra service naar jouw klanten en helpt je om je te onderscheiden van andere ZZP’ers in de bouw.

OndernemersCheck

Wij stellen de check ter beschikking aan opdrachtgevers waar je wordt bemiddeld. Een compleet doorlopen en ondertekende check is dan ook een must als je door ons wilt worden bemiddeld. Voor de 'echte' ondernemer is dit geen probleem, het geeft je daarnaast ook direct inzicht in je eigen fiscale situatie. Je kunt op de website van de belastingdienst meer lezen over de OndernemersCheck.

Vragen over deze check en wat wij verder voor je kunnen betekenen? Neem dan contact op met 088-6908888 of stuur een mail aan contact@linkedbouw.nl.