Timmerman gezocht voor uw project? Linked Bouw beschikt over een groot bestand van vakbekwame ZZP timmerlieden. Wij kennen deze timmerlieden door en door doordat wij met de meeste ZZP'ers al jarenlang samenwerken. Zo weten wij wat voor vlees we in de kuip hebben en kunnen we u de beste timmerman voor uw project sturen.

De ene timmerman is de andere niet
Wij begrijpen als geen ander dat er per timmerman een groot verschil is in wat hij vaktechnisch kan en op wat voor soort werk hij kan worden ingezet. Wij delen onze vaklieden daarom in per vakgebied (woningbouw, utiliteitsbouw, onderhoud, renovatie, restauratie etc.). Daarnaast leggen we systematisch vast welke vaardigheden hij bezit (aftimmerwerk, betontimmerwerk, stelwerk, dakwerk, etc.). Ook de 'zachte' informatie is bij ons bekend: representativiteit, ervaring met administratie, voormanskwaliteiten, omgang met mensen etc.

Uw collega's beoordelen mee
Naast onze eigen screening hechten wij veel waarde aan het oordeel van onze opdrachtgevers. Wij checken daarom ook mininaam 2 referenties van een timmerman. Daarnaast wordt iedere ZZP'er na inzet bij een aannemer beoordeeld op prestatie en produktie. Zo ontstaat er een objectief beeld van het vakmanschap en specialiteiten.

ZZP dossier timmerman
Linked Bouw zorgt uiteraard voor een compleet ZZP Dossier met minimalisering van fiscale risico's voor u als opdrachtgever. Voor inzet ontvangt u hier een digitaal exemplaar van.

Bel 088-6908888 voor meer info of doe vrijblijvend een aanvraag.

bouwplaats-3 600x150

Contact

Linked Bouw BV
Daviottenweg 40 (De Koffiebrandery)
5222 BH Den Bosch
t 088-6908888

e contact@linkedbouw.nl
www.linkedbouw.nl

KVK 59485728

Koffiebrandery, Den Bosch

adres linked bouw daviottenweg den bosch