Linked Bouw verbindt vaklieden in de bouw met opdrachtgevers. Wij streven daarbij de beste match na tussen uw vraag en de geplaatste vakman. U mag hierbij het volgende van ons verwachten:

Verstand van de bouw

Wij kennen de bouw als geen ander en snappen de uitdagingen waar u als aannemer mee te maken heeft. Het verschil tussen nieuwbouw, onderhoud, renovatie en restauratie is voor ons vanzelfsprekend. Wij sturen dus geen betontimmerman naar een aftimmerklus. Uw aanvraag wordt door ons ontleed zodat wij exact weten wat de vereiste vaardigheden en gewenste kwaliteiten zijn van de vakman die u zoekt.

Kwaliteit van de vakman

Linked Bouw maakt gebruik van een eigen pool van ruim 500 geselecteerde ZZP’ers. Vaklieden die we al jarenlang kennen en die we exact weten te matchen met uw aanvraag. We bewaken de kwaliteit door constant de verrichte werkzaamheden te evalueren. Nieuwe vaklieden screenen we uitvoerig en we checken altijd minimaal 2 referenties. Ook door ons ingezette uitzendkrachten worden langs onze kritische meetlat gelegd.

Begeleiding en terugkoppeling

Wanneer wij u voorzien hebben van de gewenste vaklieden zijn wij niet klaar. Wij houden nauw contact met uw uitvoerder over de voortgang. Wij ondernemen direct actie indien nodig en spreken persoonlijk de voortgang en werkzaamheden door. Geen onnodige bouwplaats bezoeken die uw productie verstoren, maar actief meedenken over uw planning en personeelsbehoefte.

Plaats hier direct uw aanvraag voor een timmerman >>>

Aanmelden beschikbaarheid mailing

Blijf vrijblijvend op de hoogte van beschikbare vaklieden!
Door uw gegevens te versturen gaat u akkoord met ons Privacy Statement

OndernemersCheck ZZP

ondernemers check afbeeldingLinked Bouw verplicht iedere bemiddelde ZZP’er om voor aanvang van zijn werkzaamheden de OndernemersCheck van de belastingdienst te doorlopen en de conclusie te ondertekenen. Deze check is onderdeel van ons ZZP Dossier en geeft u meer zekerheid op vrijwaring en uitsluiting van een (fictieve) dienstbetrekking.

Wet DBA

Wanneer u een ZZP’er inhuurt heeft u vanaf 1 mei 2016 te maken met de wet DBA (wet Deregulering Arbeidsrelaties). Deze wet vervangt de afgeschafte VAR en ziet toe op de beoordeling of er al dan niet een dienstbetrekking tussen een ZZP’er en zijn opdrachtgever is. Door gebruik te maken van een goedgekeurde modelovereenkomst kan worden voorkomen dat er een dienstbetrekking ontstaat. Er moet dan wel in de praktijk ook daadwerkelijk volgens de afspraken uit de gebruikte modelovereenkomst worden gewerkt.

Risico fictief dienstverband

Het kan echter voorkomen dat u alsnog een naheffing krijgt ook al heeft u met een goedgekeurde overeenkomst gewerkt! Dit is het geval wanneer de ZZP’er in kwestie door de belastingdienst niet als ondernemer wordt gezien, er kan dan alsnog een fictieve dienstbetrekking worden geconstateerd. Dit is bijvoorbeeld het geval als u de enige opdrachtgever bent of als de ZZP’er het grootste deel van zijn omzet bij 1 opdrachtgever realiseert.

OndernemersCheck Belastingdienst

De OndernemersCheck van de belastingdienst is daarom een extra check op de ‘algehele’ zelfstandigheid van de ZZP’er. Linked Bouw laat iedere bemiddelde ZZP’er deze check doorlopen en ondertekenen. Wij verversen deze check minimaal 1x per jaar of als de omstandigheden daar aanleiding toe geven.

Meer weten over deze check, de nieuwe wetgeving en hoe wij u hierin kunnen bijstaan? Neem dan vrijblijvend contact op via 088–6908888 of stuur een mail naar contact@linkedbouw.nl.