Linked Bouw verbindt vaklieden in de bouw met opdrachtgevers. Wij streven daarbij de beste match na tussen uw vraag en de geplaatste vakman. U mag hierbij het volgende van ons verwachten:

Verstand van de bouw

Wij kennen de bouw als geen ander en snappen de uitdagingen waar u als aannemer mee te maken heeft. Het verschil tussen nieuwbouw, onderhoud, renovatie en restauratie is voor ons vanzelfsprekend. Wij sturen dus geen betontimmerman naar een aftimmerklus. Uw aanvraag wordt door ons ontleed zodat wij exact weten wat de vereiste vaardigheden en gewenste kwaliteiten zijn van de vakman die u zoekt.

Kwaliteit van de vakman

Linked Bouw maakt gebruik van een eigen pool van ruim 500 geselecteerde ZZP’ers. Vaklieden die we al jarenlang kennen en die we exact weten te matchen met uw aanvraag. We bewaken de kwaliteit door constant de verrichte werkzaamheden te evalueren. Nieuwe vaklieden screenen we uitvoerig en we checken altijd minimaal 2 referenties. Ook door ons ingezette uitzendkrachten worden langs onze kritische meetlat gelegd.

Begeleiding en terugkoppeling

Wanneer wij u voorzien hebben van de gewenste vaklieden zijn wij niet klaar. Wij houden nauw contact met uw uitvoerder over de voortgang. Wij ondernemen direct actie indien nodig en spreken persoonlijk de voortgang en werkzaamheden door. Geen onnodige bouwplaats bezoeken die uw productie verstoren, maar actief meedenken over uw planning en personeelsbehoefte.

Aanvraag doen

Contact

Linked Bouw BV
Daviottenweg 40 (De Koffiebrandery)
5222 BH Den Bosch
t 088-6908888

e contact@linkedbouw.nl
www.linkedbouw.nl

KVK 59485728

Koffiebrandery, Den Bosch

adres linked bouw daviottenweg den bosch