Tijdelijk of structureel timmerlieden nodig? Linked Bouw beschikt over een grote pool ZZP timmerlieden. Vakmensen die we door en door kennen. Gescreend door middel van minimaal 2 referenties.

Daarnaast wordt iedere timmerman na inzet bij een opdrachtgever beoordeeld. Zo ontstaat er een objectief en compleet beeld van het vakmanschap en specialiteiten. √Čn bewaken we de kwaliteit van onze vaklieden.

Aanvraag doen

ZZP timmerlieden

Linked Bouw werkt met een grote groep ZZP'ers die regelmatig worden ingezet bij onze opdrachtgevers. In de eerste plaats matchen we het vakmanschap met uw vraag, daarnaast zorgen we voor een compleet ZZP dossier en administratieve en financiele afhandeling. U kunt een beroep op ons doen voor timmerlieden in de betonbouw, voor stelwerk, afbouw en aftimmerwerk, onderhoud (planmatig en mutatie) en renovatie.

Doordat wij zuiver bemiddelen loopt u de minste risico's op schijnzelfstandigheid en fiscale claims. Wij werken met door de belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomsten. Als extra service toetsen we de 'algehele zelfstandigheid' van door ons bemiddelde ZZP'ers met onze OndernemersCheck. Zo weet u zeker dat u op een veilige manier ZZP'ers inhuurt.

Andere vaklieden en hulpkrachten

Naast timmerlieden kunnen wij u in veel gevallen ook voorzien van:

  • Monteurs voor gevelbouw
  • Metalstud monteurs
  • Bouwhulpen

Meer weten? Bel 088-6908888 voor meer info.

Aanvraag doen

Contact

Linked Bouw BV
Daviottenweg 40 (De Koffiebrandery)
5222 BH Den Bosch
t 088-6908888

e contact@linkedbouw.nl
www.linkedbouw.nl

KVK 59485728

Koffiebrandery, Den Bosch

adres linked bouw daviottenweg den bosch