Tijdelijk of structureel timmerlieden nodig? Linked Bouw beschikt over een grote pool timmerlieden en andere vaklieden. Vakmensen die we door en door kennen. Gescreend door middel van minimaal 2 referenties.

Daarnaast wordt iedere timmerman na inzet bij een opdrachtgever beoordeeld. Zo ontstaat er een objectief en compleet beeld van het vakmanschap en specialiteiten.

Wij werken zowel met timmerlieden die als ZZP'er actief zijn als timmerlieden die bij ons op de loonlijst staan.

>> Plaats hier direct uw aanvraag voor een timmerman

ZZP timmerlieden

Linked Bouw werkt met een grote groep ZZP'ers die regelmatig worden ingezet bij onze opdrachtgevers. In de eerste plaats matchen we het vakmanschap met uw vraag, daarnaast zorgen we voor een compleet ZZP dossier en administratieve en financiele afhandeling. Doordat wij zuiver bemiddelen loopt u de minste risico's op schijnzelfstandigheid en fiscale claims. Wij werken met door de belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomsten. Als extra service toetsen we de 'algehele zelfstandigheid' van door ons bemiddelde ZZP'ers met onze OndernemersCheck.

Timmerlieden vanuit een dienstverband

Linked Bouw heeft een select aantal timmerlieden die bij ons op de loonlijst staan. Vaklieden die voor de zekerheid kiezen van een dienstverband, gecombineerd met afwisselend werk. Linked Bouw werkt volgens de NBBU Cao en past het Bouwconvenant toe. Wel zo prettig en eerlijk voor onze vaklieden. Uiteraard zijn wij NEN gecertificeerd en beschikken wij over een G-rekening. Hiermee bieden wij u optimale vrijwaring en kunt u vrijwel risicoloos inhuren.

Payrolling

Wanneer u zelf personeel in dienst wilt nemen maar zo min mogelijk werkgeversrisico's wilt lopen, kunt u gebruik maken van onze payrolldiensten. U verzorgt dan zelf de werving en sollicitatiegespreken met uw kandidaat en bereikt overeenstemming over loon en overige arbeidsvoorwaarden. Linked Bouw verzorgt de verloning en kan u op die manier maximale flexibiliteit bieden. Wij kunnen daarbij nagenoeg alle regelingen uit de Bouw CAO toepassen en uw kandidaat dezelfde arbeidsvoorwaarden bieden als uw eigen werknemers.

Andere vaklieden en hulpkrachten

Naast timmerlieden kunnen wij u in veel gevallen ook voorzien van:

  • Monteurs voor gevelbouw
  • Metalstud monteurs
  • Metselaars
  • Schilders
  • Bouwhulpen

 

Meer weten? Bel 088-6908888 voor meer info of gebruik ons informatieformulier.

Aanmelden beschikbaarheid mailing

Blijf vrijblijvend op de hoogte van beschikbare vaklieden!

OndernemersCheck ZZP

ondernemers check afbeeldingLinked Bouw verplicht iedere bemiddelde ZZP’er om voor aanvang van zijn werkzaamheden de OndernemersCheck van de belastingdienst te doorlopen en de conclusie te ondertekenen. Deze check is onderdeel van ons ZZP Dossier en geeft u meer zekerheid op vrijwaring en uitsluiting van een (fictieve) dienstbetrekking.

Wet DBA

Wanneer u een ZZP’er inhuurt heeft u vanaf 1 mei 2016 te maken met de wet DBA (wet Deregulering Arbeidsrelaties). Deze wet vervangt de afgeschafte VAR en ziet toe op de beoordeling of er al dan niet een dienstbetrekking tussen een ZZP’er en zijn opdrachtgever is. Door gebruik te maken van een goedgekeurde modelovereenkomst kan worden voorkomen dat er een dienstbetrekking ontstaat. Er moet dan wel in de praktijk ook daadwerkelijk volgens de afspraken uit de gebruikte modelovereenkomst worden gewerkt.

Risico fictief dienstverband

Het kan echter voorkomen dat u alsnog een naheffing krijgt ook al heeft u met een goedgekeurde overeenkomst gewerkt! Dit is het geval wanneer de ZZP’er in kwestie door de belastingdienst niet als ondernemer wordt gezien, er kan dan alsnog een fictieve dienstbetrekking worden geconstateerd. Dit is bijvoorbeeld het geval als u de enige opdrachtgever bent of als de ZZP’er het grootste deel van zijn omzet bij 1 opdrachtgever realiseert.

OndernemersCheck Belastingdienst

De OndernemersCheck van de belastingdienst is daarom een extra check op de ‘algehele’ zelfstandigheid van de ZZP’er. Linked Bouw laat iedere bemiddelde ZZP’er deze check doorlopen en ondertekenen. Wij verversen deze check minimaal 1x per jaar of als de omstandigheden daar aanleiding toe geven.

Meer weten over deze check, de nieuwe wetgeving en hoe wij u hierin kunnen bijstaan? Neem dan vrijblijvend contact op via 088–6908888 of stuur een mail naar contact@linkedbouw.nl.