Linked Bouw verbindt opdrachtgevers met de beste vaklieden in de bouw. Met verstand van zaken en een transparante manier van bemiddelen!

De mensen achter Linked Bouw hebben meer dan 20 jaar ervaring met het inzetten van flexibel bouwpersoneel. Wij doen dat volgens deze principes:

Duidelijke en heldere communicatie

Doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Daar houden we van bij Linked Bouw. Wij zijn open en eerlijk over wat u van ons kunt verwachten. Geen adders onder het gras en een eerlijk beeld van de door ons ingezette vakman. Voor u als vakman geen verrassingen als u op de bouw komt, heldere afspraken en duidelijke overeenkomsten.

Een eerlijk tarief

Wij hanteren een eerlijk tarief voor onze dienstverlening. Die meebeweegt met de markt en in lijn is met de risico's die partijen lopen. 

Vertrouwen en samenwerking

Echte samenwerking wordt steeds belangrijker in de bouw. Lean bouwen is daar een goed voorbeeld van. Als schakel tussen opdrachtgever en (zelfstandig) vakman nemen ook wij daar onze verantwoordelijkheid in. Dat begint en eindigt met wederzijds vertrouwen.

Verstand van het bouwproces

Wij weten wat er van een timmerman wordt gevraagd in de nieuwbouw, tijdens een renovatieklus of in het particuliere werk. Op die manier hebben wij onze timmerlieden ook ingedeeld en weten wij feiloos de juiste man voor het juiste timmerwerk te selecteren.

Wettelijke regelgeving

Voor de inzet van ZZP'ers werken wij met goedgekeurde modelovereenkomsten van de belastingdienst en onderwerpen wij iedere ZZP'er aan een OndernemersCheck. Zo loopt u de minste risico's en weet u dat u met een 'echte' ZZP'er te maken heeft.

Daag ons uit

Wij nemen graag vrijblijvend uw inhuurproces onder de loep. Dit kost u niets, behalve een uur van uw tijd. Het levert u altijd inzicht op. En wellicht een directe besparing voor nu of later!

Meer informatie? Bel 088-6908888 of gebruik ons informatieformulier.