ondernemers check afbeeldingLinked Bouw verplicht iedere door haar bemiddelde ZZP'er om voor aanvang van zijn werkzaamheden de OndernemersCheck van de belastingdienst te doorlopen en de conclusie te ondertekenen. Deze check is onderdeel van ons ZZP Dossier en geeft je opdrachtgever meer zekerheid op vrijwaring en uitsluiting van een (fictieve) dienstbetrekking.

Vervallen VAR

Met het vervallen van de VAR zul je In veel gevallen gaan werken met een goedgekeurde modelovereenkomst. Er is dan echter geen vastgelegde controle meer op je 'algehele zelfstandigheid' als ZZP’er. De modelovereenkomst is immers alleen van toepassing op een project en specifieke situatie. De OndernemersCheck zegt hier wel wat over en kun je als vervanger voor de vragenlijst van de VAR zien. De check is een extra service naar jouw klanten en helpt je om je te onderscheiden van andere ZZP’ers in de bouw.

OndernemersCheck

Wij stellen de check ter beschikking aan opdrachtgevers waar je wordt bemiddeld. Een compleet doorlopen en ondertekende check is dan ook een must als je door ons wilt worden bemiddeld. Voor de 'echte' ondernemer is dit geen probleem, het geeft je daarnaast ook direct inzicht in je eigen fiscale situatie. Je kunt op de website van de belastingdienst meer lezen over de OndernemersCheck.

Vragen over deze check en wat wij verder voor je kunnen betekenen? Neem dan contact op met 088-6908888 of stuur een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..